Daniëlle Belfor

Mijn naam is Daniëlle Belfor

Waar kan ik u mee helpen?

Danielle Belfor GZ psycholoog Haarlem

Vanuit een diepgeworteld verlangen om anderen te helpen, heb ik ooit de keuze gemaakt om Psychologie te studeren. Ik heb een grote bewondering voor mensen en hun wilskracht om iets van hun leven te maken. Om deze kracht aan te boren en mensen over obstakels heen te helpen zodat zij weer in controle raken over hun leven, is het mooiste aspect van mijn vak.

Geheel in lijn met deze gedachte, heb ik in 2014 besloten om mijn eigen praktijk te starten en vanuit deze hoedanigheid anderen te helpen.

Mijn aanpak, werkwijze en filosofie

Van mijn cliënten hoor ik geregeld dat zij mijn doelgerichte aanpak prettig vinden, gecombineerd met een warm en hartelijk ontvangst. Het is vooral belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij me. Alleen dan kunt u zich openstellen en uw emoties de vrije geest te laten. Ik probeer u hier alle ruimte voor te geven terwijl ik met gerichte vragen de exacte doelstelling achterhaal. Wilt u een bepaalde negatieve ervaring achter u laten of juist werken naar een positieve nieuwe situatie? Samen bepalen we hoe we deze weg gaan bewandelen.

Bent u eraan toe om de eerste stap te zetten?

Het zetten van de eerste stap is vaak de moeilijkste. Daarom wil ik deze voor u zo laagdrempelig mogelijk maken. Stuur mij gerust een e-mail of neem telefonisch contact op om een eerste beeld te krijgen van wat ik voor u kan betekenen. Wanneer u de stap durft te zetten voor groei of verandering in uw leven, begeleid ik u graag in dit proces!

Ervaringen

CONTACTGEGEVENS
Adres
Heemsteedse Dreef 38
2102 KL Heemstede

KvK: 84038071
BIG nr.: 49919247825

Telefoon
023-204 9027
06-3019 2540

E-mail
advies@psychologiepraktijkbelfor.nl

Geregistreerd bij

BIG geregistreerd psycholoog haarlem belfor