Daniëlle Belfor

Over mij als GZ Psycholoog

Danielle Belfor GZ psycholoog Haarlem

In 2003 haalde ik mijn diploma in de Psychologie. Vanaf die periode ben ik continu in ontwikkeling geweest als mens, coach en therapeut. Op persoonlijk vlak ben ik meer in mijn kracht komen te staan. Als coach en therapeut heb ik mij verdiept in werkgerelateerde problematiek, verschillende effectief gebleken behandelmethoden (zoals protocollaire behandelingen), acceptance commitment therapie en EMDR. Ontwikkeling betekent voor mij dat ik de kwaliteit verbeter en dat ik beter inspeel op leerwensen niet alleen op die van mijzelf, maar ook op die van mijn cliënten. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding tot cognitief gedragstherapeut.

Eigen praktijk

Zoals ik mijn cliënten begeleid in het in zichzelf geloven en ervoor gaan, zo heb ik in 2014 de stap gezet om mijn eigen praktijk te starten. Van dromen naar doen. Inmiddels weten velen mij te vinden. Waarom er bij mij wordt aangeklopt? Cliënten omschrijven mij als een positief, hartelijk en professioneel persoon die aandacht besteed aan het creëren van een veilige omgeving. Mijn sterke punten op het gebied van oprechtheid, doorpakken en analytisch denken dragen hier zeker aan bij.

Ik bewonder mensen om hun groeimogelijkheden en wilskracht. Ik ben tot de conclusie gekomen dat mensen vaak tot groei komen wanneer zij emotioneel afscheid kunnen nemen van prettige of juist onprettige momenten van het verleden. Belangrijk is de bereidheid daartoe. Vanuit dat startpunt ga ik graag met u aan de slag. Dus wat uw problematiek ook is, ik ben u graag van dienst in het centraal stellen van uw huidige situatie en uw levensdoel. Waar wilt u naartoe? Of misschien wilt u juist ergens vanaf? Ik gun u het volste vertrouwen in uzelf en in een warm, vertrouwd contact kunnen wij daar samen aan werken.

Waar ik voor sta

Ik sta voor grondigheid. De tijd nemen voor wat er door u als cliënt verteld wordt, gerichte vragen stellen en aandachtig luisteren. Hiermee ga ik door totdat duidelijk is wat er speelt. Inmiddels ben ik dusdanig geworteld in mijn werk als psycholoog dat mijn passie de volledige ruimte heeft. Dit werkt door in mijn contact met iedereen die mijn praktijk bezoekt. Ik ben gediplomeerd GZ psycholoog en geregistreerd in het BIG-register. Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer weten over mij? Voelt u zich vrij om telefonisch contact op te nemen met mij via 023 204 9027. Wanneer u de stap durft te zetten voor groei of verandering, dan neem ik die graag samen met u!

Ervaringen

CONTACTGEGEVENS
Adres
Zijlweg 142 K
2015 BH Haarlem

Telefoon
023-204 9027
06-3019 2540

E-mail
advies@psychologiepraktijkbelfor.nl

Geregistreerd bij

BIG geregistreerd psycholoog haarlem belfor