Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Wanneer u wilt werken aan uw persoonlijke kracht, behoefte heeft aan verdieping in uzelf, effectief wilt communiceren en/of bewuster in het leven wilt staan, dan is persoonlijke coaching iets voor u.

Persoonlijke coaching is bedoeld voor mensen die zich (verder) willen ontwikkelen. Het staat voor het aanboren van krachtbronnen in uzelf en het verkrijgen van inzicht in uw eigen stijl en sterke en minder sterke punten. Persoonlijke coaching helpt u om doelen te stellen en deze te verwezenlijken.

Ik begeleid u bij het vergroten van uw zelfkennis. Daarbij wordt ook samen met u gekeken welke belemmeringen van invloed zijn op uw denken en doen en hoe u ongewenste gewoonten kunt doorbreken.

Met behulp van verschillende methodieken, gesprekken en opdrachten wordt u geïnspireerd om actief aan de slag te gaan. Stapsgewijs wordt aandacht besteed aan de gewenste doelen, rekening houdend met uw mogelijkheden en persoonlijke eigenschappen. Wat coaching u oplevert is afhankelijk van uw leerwensen.

Andere vormen van coaching

  • Preventie van depressie en burn-out
  • Omgaan met emoties (boosheid, frustratie, angst, verdriet, schaamte, onmacht)
  • Leren omgaan met stress op het werk
  • Zingevingsvragen
  • Onzekerheid

De behandeling van coaching, werkgerelateerde problematiek en identiteitsproblemen wordt door de zorgverzekering niet vergoed.

CONTACTGEGEVENS
Adres
Heemsteedse Dreef 38
2102 KL Heemstede

KvK: 84038071
BIG nr.: 49919247825

Telefoon
023-204 9027
06-3019 2540

E-mail
advies@psychologiepraktijkbelfor.nl

Geregistreerd bij

BIG geregistreerd psycholoog haarlem belfor